skip to Main Content
Hallitus vuonna 2023

Hallituksen puhelin: 045 196 5123
Sähköposti: hallitus@hiidenomaishoitajat.fi

Sari Manni, puheenjohtaja, Lohja

Sirpa Yrjölä, 1. varapuheenjohtaja, Vihti

Olen 60-vuotias vihtiläinen sairaanhoitaja ja työskentelen Lohjan kaupungin terveyskeskuksen vuodeosastolla. Sydäntäni lähellä on ikäihmiset ja omaishoito. Hiiden Omaishoitajien hallituksessa olen kolmatta kautta. Vaikka en ole virallinen omaishoitaja, avustan paljon 84-vuotiasta äitiäni. Äitini oli aikoinaan isän virallinen omaishoitaja. Työn kautta olen ollut paljon tekemisissä omaishoidon kanssa. Toivottavasti sote tuo paljon hyvää omaishoitajien vaativaan tehtävään. 

Mottoni on: Olen ihminen ihmiselle.

Ruskeatukkainen nainen, jolla silmälasit ja punainen paita

Kirsi-Marja Kaarlela, 2. varapj, Vihti

Olen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen gerontologinen valmentaja ja terveystieteiden maisteri Vihdin Huhmarista. Olen töissä Espoon vanhustenpalveluissa valvontakoordinaattorina, ikääntyneiden parissa olen työskennellyt vuodesta 2007. Nykyisiin työtehtäviini kuuluu ohjata, neuvoa ja valvoa, että ympärivuorokautinen hoito toteutuu laadukkaasti eri hoivayksiköissä. Ennen ikääntyneitä työskentelin perheiden parissa sekä lastensuojelussa että projektien vastuutehtävissä Lohjalla. Piipahdimme myös Varsinais-Suomessa, olin Salon Muistiyhdistyksen toiminnanjohtajana 4 vuotta.

Aloittelen taivaltani Hiiden Omaishoitajien hallituksessa. Yhdistystoiminta on aina ollut minulle rakas harrastus ja viihdyin ikääntyneiden omaisryhmien ohjaajana muistiyhdistyksessä. Hiiden Omaishoitajiin liityin ammatillisesta näkökulmasta: ikääntyneiden omaishoitajien huolet ovat tulleet tutuiksi niin sairaanhoitajana, muistiyhdistyksessä kuin nykyisessäkin työssäni lyhytaikaishoidon palvelujen valvonnan yhteydessä.  Mieleni tekisi jatkaa opintoja ja ne suuntaisin ehdottomasti lyhytaikaishoidon kehittämiseen. Erityislasten tilannekaan ei itselleni ole vieras, sain oman erityiseni kanssa viettää viisi vuotta. Silloinkin aktiivinen yhdistystoiminta ja vertaistuki antoivat iloa ja voimaa arkeen. Toivon, että kokemuksellani ja osaamisellani voin nytkin vahvistaa yhdistyksen toimintaa.

Laura Streng, Lohja

Olen 36-vuotias työssäkäyvä omaishoitaja Lohjalta.

Esikoislapsemme omaishoitajana olen toiminut vuodesta 2017 lähtien. Tähän matkaan on mahtunut niin iloa kuin suruakin, huolta ja unettomia öitä. Kuitenkin koen, että omaishoitajana teen todella arvokasta työtä. Meistä jokainen omaisestaan huolehtiva tekee!

Yhdistyksen hallituksessa olen toiminut vuodesta 2019. Nyt kolmatta kautta puheenjohtajana. Toimin myös vapaaehtoisena vertaisohjaajana erityislasten äitien ryhmässä. Yhdistystoiminta on antanut minulle valtavasti. Koen tärkeäksi tuoda omaishoitajan kokemuksia ja näkemyksiä näkyviksi. Olen kuulolla, haluan tietää mitä sinulle ja läheisellesi kuuluu.

Gun Hirvonen, Lohja

x

Eeva-Liisa Kataja, Karkkila

Perheeseeni kuuluu mies ja kolme aikuista lasta. Nuorimmalla lapsellani on 1 tyypin diabetes, epilepsia, älyllinen kehitysvammaisuus, mutismi ja dysfasia ja olen hänen omaishoitajansa.

Omaishoitajien tukeminen arjessa on erittäin tärkeä asia ja olen toiminut yhdistyksen vapaaehtoisena jo useamman vuoden.

Arto Kataja, Karkkila

Olen eläkeläinen Karkkilasta! Olen toiminut vapaaehtoisena Hiiden Omaishoitajat ry:ssä. Nyt ensimmäistä kauttani hallituksessa.

Back To Top