skip to Main Content
Hiiden Omaishoitajat ry

– Pieniä asioita suurella rakkaudella

Hiiden Omaishoitajat ry on vuonna 2007 perustettu Lohjan, Vihdin ja Karkkilan alueella toimiva omaishoitajia tukeva aktiivinen yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia omaishoitajien ja läheisten aseman parantamiseksi ja tukemiseksi sekä kehittää heidän tukitoimiaan yhdistyksen toimialueella.

Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkauksen tuotolla tukema OmaisOiva Hiiden seututoiminta on tarkoitettu kaikille läheisestään huolehtiville. Toiminta on valtakunnallisen Omaishoitajaliiton ja paikallisen Hiiden Omaishoitajat -yhdistyksen omaishoitajien voimavaroja tukeva toimintamuoto.

Edunvalvonta

Omaishoitaja tekee työtään rakkaudesta ja arvostuksesta läheistään kohtaan. Lähimmäiselle halutaan luonnollisesti aina vain parasta, valitettavasti usein kuormittavan arjen tiimellyksessä unohtuu oma hyvinvointi. Meille yhdistyksessä on tärkeää, että omaishoitaja voi hyvin ja jaksaa työssään. Omaishoitajien aseman parantaminen ja edunvalvontatyö alueellamme on erittäin ajankohtaista. Alueellisen omaishoidon edistäminen ja eri-ikäisten omaishoitajien aseman turvaaminen tarvitsee meitä kaikkia.

Yhdistyksen tavoite on tuoda kuuluviin omaishoitajan ääni ja tukea omaishoitajuutta. Tarvittaessa yhdistys tekee aloitteita, kannanottoja sekä lausuntoja tarkoituksen toteuttamiseksi. Yhdistys järjestää mm. jäseniltoja, joissa toivomme kuulevamme omaishoitajien terveisiä. Näitä terveisiä pyrimme viemään neuvostoihin alueellamme.

Back To Top